Samen met Fegon

De grote meerwaarde van kiezen voor Fegon Waterbehandeling is dat u er niet alleen voor staat. Fegon kent de markt én het product als geen ander en zet zijn kennis en ervaring in om uw rendement in het waterbehandelingssegment te verhogen. Waar mogelijk dragen we onze kennis aan u over, zodat u zich ook als waterspecialist kunt profileren.

Totaaloplossingen voor zacht-water, dental-water en stoom.
Of u nu een groothandel, dental depot, agrarische fabrikant of grootkeuken leverancier bent, onze totaaloplossingen gaan verder dan u uit de markt gewend bent. Met onze doelgerichte aanpak bent u verzekerd van een innovatief product en volop verkoopkansen. We leveren onze waterbehandelingssystemen met alle toebehoren als complete set. Fegon stelt de software in op klantniveau en stemt de hardware af op het gebruiksdoel. Het jaarlijks onderhoud, de landelijk dekkende service en de all-in garantie maken uw ontzorging compleet.

Boek meer verkoopresultaat
Wij zetten alles op alles om uw verkoop binnen het waterbehandelingssegment te stimuleren met onze unieke verkoopstimulerende formule: van het trainen van uw verkopers en technische personeel tot het bedenken van effectieve campagnes, ondersteuning met een voor u op maat geschreven marketing- & salesplan en een professionele productpresentatie.

Fegon voor u:

  • DENKT VOORUIT Wij signaleren en benutten kansen. Ons continue vooruitdenken vindt u terug in de waterbehandelingssystemen die wij modificeren en innoveren. Fegon hecht daarom veel waarde aan uw feedback; 
  • BIEDT EXTRA ZEKERHEID Op vrijwel al onze producten ontvangt u na registratie gratis 5 jaar fabrieksgarantie; 
  • EIGEN TEAM Onze eigen onderhouds- en servicedienst staat dagelijks voor u klaar, met zowel telefonische ondersteuning als servicemonteurs op de weg voor jaarlijks onderhoud, service en technische ondersteuning; 
  • SNELLE LEVERING Wat u vandaag voor 12:00 uur besteld, heeft u morgen in huis. Wij houden producten en onderdelen op voorraad in ons centraal gelegen magazijn; 
  • LANDELIJKE DEKKING Fegon is werkzaam in heel Nederland en in het noorden van België (Vlaanderen). Benut uw verkoopkansen, bel Fegon Mogen wij met u meedenken en u adviseren in het benutten van verkoopkansen in waterbehandelingssystemen? Grijp uw kans en neem nu contact op voor een goed gesprek.


Veilig en Betrouwbaar

Om een veilige behandeling van het drink- en/of proceswater te waarborgen en de betrouwbaarheid van onze producten aan te tonen, werken wij met de volgende keurmerken en markeringen.

 

informatie aanvragen

Contactgegevens

Fegon NL B.V.
Ohmweg 59
2952 BB Alblasserdam
T (078) 890 74 44
E info@fegon.nl