Fegon innoveert

Als waterspecialist met hart voor het vak is Fegon Waterbehandeling dagelijks bezig met het verbeteren van zijn producten en diensten. Uitgangspunt is daarbij altijd de meerwaarde voor onze klant: hoe zorgen we ervoor dat u hygiënischer, efficiënter en duurzamer kunt werken, zodat het resultaat uw investering meer dan waard is… Daar slagen we goed in, want onze waterbehandelingssystemen bewijzen zich keer op keer in de praktijk. En onze unieke verkoopstimulerende formule doet de rest!


H2O-specialist sinds 1983

Wij bij Fegon zijn al sinds 1983 verliefd op ons vak. In onze ruime, goed geoutilleerde werkplaats zijn onze eigen mensen dagelijks bezig met het ontwikkelen, verbeteren en fabriceren van duurzame watersystemen. Volgens de nieuwste inzichten en met de meest recente technieken. Dit verklaart meteen een groot deel van ons succes. Wij weten waar we over praten als we het hebben over waterbehandeling! 


Ontwikkeld in eigen huis
Fegon onderscheidt zich op de markt door haar enorme technische kennis. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze Multi-watersystemen voor tandartspraktijken en tandheelkundige centra: compleet ontwikkeld en gefabriceerd in eigen huis. Net als de Fegon stoomreinigingsunits voor geavanceerde melkinstallaties en melkrobots. Fegon’s Innovative-line waterontharders stellen we samen uit de beste componenten. Innovatie betreffende de waterontharder hardware en software is een continu blijvende proces binnen Fegon. Alleen zo weten we zeker dat onze waterbehandelingssystemen de kwaliteit hebben waar u naar op zoek bent.


Blijven verbeteren
Onze drang naar perfectie, maar ook nieuwe technieken en materialen zijn voor ons aanleiding om te blijven innoveren. Daarnaast is het contact met u, onze klant, voor ons zeer waardevol. Door met u te sparren komen we achter uw wensen en behoeftes. Uw vragen zijn voor ons aanleiding om onze producten te verbeteren of om onze ondersteuning aan te passen. Goed om te weten, toch!


Veilig en Betrouwbaar

Om een veilige behandeling van het drink- en/of proceswater te waarborgen en de betrouwbaarheid van onze producten aan te tonen, werken wij met de volgende keurmerken en markeringen.

 

Afspraak maken

Contactgegevens

Fegon NL B.V.
Ohmweg 59
2952 BB Alblasserdam
T (078) 890 74 44
E info@fegon.nl